Julekoncert med Trine Gadeberg

Søndag den 15. december i Gudme Kirke kl. 16.00. Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i ”the Sound og Music” på det store friluftsspil i Varde 1992, har der været fuld fart på.

Julekoncert med Trine Gadeberg

Akkompagnement:

  • Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard)
  • Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel)

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik og siden gennembruddet som Maria i ”the Sound og Music” på det store friluftsspil i Varde 1992, har der været fuld fart på.

Om det er medvirken i store musicals som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trins Gadeberg mestrer det hele!

Noget helt særligt for Trine Gadeberg er de stemningsfulde koncerter i landets kirker – og især koncerterne til jul. ”Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed”, udtaler Trine Gadeberg.

Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer.

Her er klassikere som Oh Holy Night, Ave Maria og julesange/salmer som Dejlig er jorden, Glade jul, Lille Messias, Nu tændes tusind julelys og julen har bragt velsignet bud. Repertoiret, der også indeholder et par gospelnumre, vil blive bundet sammen af Trine Gadeberg med anekdoter og bemærkninger, der oplyser og oftest bringer et smil frem hos publikum.

Vel mødt til en stemningsfuld julekoncert.